Λίγα λόγια για εμάς

Στιγμές ευτυχίας έρχονται, στιγμές συγκίνησης φεύγουν… Μοιάζουν τόσο μακρινές όταν τα φώτα σβήσουν, μα στα δικά μας μάτια παραμένουν ζωντανές.

Είναι η ευτυχία τέχνη και η τέχνη της φωτογραφίας είναι πάντα εδώ για να μας πείσει ότι ο χρόνος παγιδεύεται με σκοπό να αποδείξει στις μετέπειτα γενιές τη μαγεία της ύπαρξης, την αξία των συναισθημάτων.

Κάθε στιγμή είναι μια μικρή αιωνιότητα που περιλαμβάνει χιλιάδες εικόνες οι οποίες φυλάσσονται για πάντα στη μία και μοναδική αλήθεια, την αλήθεια των αναμνήσεων. Αιχμάλωτες στιγμές τώρα πια αποτυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί, κρυμμένες στις σελίδες του φωτογραφικού μας άλμπουμ.

Κινούμενες εικόνες καλά φυλαγμένες σε χιλιάδες καρέ του βίντεο, έρχονται να μας θυμίσουν πως κάπου, κάπως, κάποτε μέσα στο χρόνο το βλέμμα μιας γυναίκας, σε κάθε της βήμα στα σκαλοπάτια της εκκλησίας φώναζε “σ’αγαπώ” σε έναν άντρα που την περίμενε κρατώντας σφιχτά την ανθοδέσμη, την ημέρα του γάμου τους…

Να μας θυμίσουν λαμπερά χαμόγελα, δάκρυα χαράς, χαριτωμένα λακκάκια στα μάγουλα… Να μας θυμίσουν αστείους ήχους που ακούστηκαν από κάποιο ροδαλό μωράκι, μια μικρή πριγκίπισσα ή έναν μικρό άγγελο, καθώς άπλωνε τα χεράκια του με λαχτάρα στην προσπάθειά του να αγγίξει τη μητέρα του την ημέρα της βάπτισης του…

Με σεβασμό στην παράδοση και ανεπτυγμένα αντανακλαστικά απέναντι στην ταχύτητα των εξελίξεων, αντικρίζουμε μέσα από το φωτογραφικό μας φακό, κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Πάντα με ενθουσιασμό και πίστη σε ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

  Το φωτογραφείο “Studio Lagopatis” παρέχει από το 1989 μέχρι σήμερα όλη την γκάμα των υπηρεσιών, με ειδίκευση στην φωτογραφία και εικονοληψία γάμου και βάπτισης.
Κατόπιν ραντεβού θα ξεφυλλίσουμε παρέα δυναμικά ψηφιακά άλμπουμ και θα παρακολουθήσουμε κινηματογραφικά video clip.

  Εκτός από τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση στην προετοιμασία νύφης και γαμπρού, στο μυστήριο του γάμου, στην τελετή της βάπτισης, καθώς και στο γαμήλιο πάρτι, προσφέρουμε ένα σύνολο υπηρεσιών, βασισμένες στην ιδέα του γάμου.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 • Φωτογράφηση & κινηματογράφηση προετοιμασίας γαμπρού/νύφης
 • Φωτογράφηση & κινηματογράφηση γάμου/βάπτισης
 • Pre-wedding photoshoot & movies
 • Next-day photoshoot
 • Φωτογράφηση αρραβώνα
 • Φωτογράφηση εγκυμοσύνης
 • Φωτογράφηση νεογέννητου
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

  Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για έναν άρτιο συνδυασμό φωτογραφικού ρεπορτάζ και δημιουργικών πορτραίτων. Η ομάδα μας αποτελείται από φωτογράφους και εικονολήπτες με εξειδίκευση στην αυθόρμητη, δημιουργική φωτογραφία & κινηματογράφιση γάμου και βάπτισης.
  Δεσμευόμαστε να σας δώσουμε εικόνες που θα εντυπωσιάσουν, θα κάνουν τους γονείς σας περήφανους και τους φίλους σας να ζηλέψουν!!!

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Δημιουργικές προτάσεις εκτύπωσης σε εναλλακτικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα, γυαλί, canvas, kfix, κούπα, t-shirt, ρολόι κ.α.
 • Επεξεργασία/Ρετούς παλαιών φωτογραφιών.
 • Καινοτομία στο χώρο του φωτορεαλισμού με 3D εκτυπώσεις χωρίς χρήση ειδικών γυαλιών.
 • Μετατροπές από οποιοδήποτε format σε DVD.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Proud Member Of: