Ποιοί Είμαστε

Ζαχαρούλα

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη φωτογραφία γάμου και βάπτισης από το 1995, αφότου απέκτησα πτυχίο Bachelor of Arts από το Middlesex University της Αγγλίας. Πιστεύω ότι "τέχνη είναι να δημιουργείς μια τάξη μέσα από το χάος". Όταν φωτογραφίζω μου αρέσει πάντα να κινούμαι διακριτικά, να δίνω ελευθερία κινήσεων στο ζευγάρι , έτσι ώστε να μου χαρίζουν τις πιο αυθόρμητες στιγμές τους! Οι μέρες που είμαι γεμάτη ενέργεια είναι όταν ρίχνομαι σε ένα "κυνήγι θησαυρού" με μοναδικό μου όπλο τη φωτογραφική μου μηχανή...

Εκτός αν αγωνίζομαι για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της πόλης μου. Γι'αυτό είμαι ιδρυτικό μέλος του περιβαλλοντολογικού-φιλοζωικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού LEROS ANIMAL LOVERS. Δεν "τρώω τους φίλους μου", είμαι vegan... Αισθάνομαι ότι κάποια μέρα θα κριθούμε από τη συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα. Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα αυτό!

- Ζαχαρούλα Λαγοπάτη - 

Γεωργία

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος γάμου και βάπτισης από το 1997. Το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας, πάντα μου έδινε απόλυτη ελευθερία να δημιουργήσω! Ενθουσιάζομαι και εμπνέομαι από τη χαρά και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μου. Η φωτογραφία είναι η ζωή μου, το πάθος μου και η μεγάλη μου αγάπη. Αρκετές φορές αισθάνομαι ότι έχω επιλέξει το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου!

Όμως για μένα δεν είναι απλά μια επαγγελματική δραστηριότητα. Νιώθω ότι γίνομαι κομμάτι της ζωής όλων όσων φωτογραφίζω και αυτό ακριβώς είναι που με συναρπάζει... Όταν κάποιος κοιτάζει τις φωτογραφίες μου, θέλω η καρδιά του να χτυπήσει πιο δυνατά για λίγα δευτερόλεπτα! Λατρεύω να επιλέγω αγαπημένες φωτογραφίες και να διηγούμαι μέσα από το blog μου, κάθε ιστορία γάμου και βάπτισης όπως ακριβώς την έζησα.

- Γεωργία Λαγοπάτη -

Proud Member Of: